Gemma Geurts, schrijver

Sophie en de drakentranen

Vijf hartjes kreeg Sophie op Chicklit: ‘Sophie en de drakentranen is een fantasievol verhaal. Het zet je aan het denken én aan het dromen. Precies zoals een jeugdboek bedoeld is.’

Fantasiewereld schrijft: ‘Mysterie en een mooie boodschap in Sophie en de drakentranen, een vlot geschreven verhaal met wat onderliggende lagen. Gemma Geurts heeft een schrijfstijl die je soepel het verhaal in trekt.’

Sophie en de drakentranen is genomineerd voor de Hotze de Roosdebuutprijs 2020 van de Zaanse kinderjury. De prijs is vernoemd naar de auteur van De Kameleonreeks.

Saskia Koning, directeur van Stichting Jonge Helden die kinderen begeleidt bij het verwerken van hun rouw: ‘Regelmatig lachte ik hardop tijdens het lezen van Sophie en de drakentranen en soms huilde ik van binnen.

Schuiven naar boven